Over

"Worden gedragen, gewiegd, gestreeld,

vastgehouden, gemasseerd:

zoveel wijzen om

kleine kinderen te voeden. 

Minstens even onontbeerlijk

als vitaminen, mineralen en eiwitten..." 


Aldus Frederick Leboyer, MD in zijn boek Shantala babymassage

nurturing touch. Shantala baby massage.

Shantala massage

aandachtig - liefdevol - bewust

Over mij

Kimi Uegaki, BScPT, PhD

Het is een genoegen om ouders, grootouders en verzorgers Shantala babymassage te leren. Ik heb de positieven effecten van Shantala massage met mijn schoolgaande kinderen meegemaakt. Onze massage momenten zijn speciale momenten van rust, ongestoorde aandacht en samen zijn.


Voordat ik Nurturing Touch heb opgericht, heb ik als fysiotherapeut, onderzoeker en "Mom-in-Chief" gewerkt.  Ik beoefen graag yoga en ik ben gefascineerd door hoe lichaam en geest verbonden zijn.  Daarnaast vind ik het boeiend hoe liefdevolle aanraking de fysieke, cognitieve en emotionele ontwikkeling van kinderen op een positieve manier kan beïnvloeden.  


Ik heb de opleiding Shantala babymassagedocent bij de Holos Academie in Utrecht afgerond en ik ben lid van de Vakgroep Shantala Docenten (VSD). Daarnaast heb ik cursussen in Rebalancing en lichaamsgericht werken met kinderen gevolgd. 


Ik ben in Vancouver, Canada geboren en getogen, en mijn voorouders komen uit Japan. In de jaren '90 heb ik in de Verenigde Staten gewoond. Sinds 2000 woon ik in Nederland. Ik woon in Zoeterwoude met mijn man, 2 kinderen en onze cavia.  


Mensen die mij kennen beschrijven me als professioneel, open, enthousiast, empathisch, zorgzaam en vriendelijk. Ik verheug me erop om je te ontmoeten. 

Nurturing Touch

Practice for Shantala Massage

06 14 84 16 63

kimi@nurturingtouch.nl

Kalmoeslaan 18, 2381 JG  Zoeterwoude

KVK-nummer: 75066963

© All rights reserved.